Головна » 2021 » Вересень » 20 » звіт проведення олімпійського тижня
12:24
звіт проведення олімпійського тижня

«Здорові діти – майбутнє України»

У Первомайській гімназії №1  закінчився Олімпійський тиждень, який тривав з 8 по 15 вересня і надав змогу учням долучитися до багаторічної традиції, що прийшла до нас із Давньої Греції, відомої своїм культом здорового тіла та його краси. Багато заходів пройшло протягом Олімпійського тиждня .

Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи.

В рамках Олімпійського тижня в нашій гімназії вчителями фізичної культури був проведений Олімпійський урок . До проведення олімпійського тижня долучилися і класні керівники.

Впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості. Розпочалися заходи із урочистої лінійки, на якій було оголошено план проведення заходів, була проведена загальношкільна лінійка, ранкова руханка, веселі старти, змагання з легкої атлетики.

Олімпійський тиждень був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

Ми ще раз побачили, що в нашій гімназії ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.

Спорт робить людей щасливими. Тож, вітаємо наших спортсменів та бажаємо їм олімпійського успіху, займатися улюбленим видом спорту, вести здоровий спосіб життя, нових перемог!

Переглядів: 116 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ