Головна » 2021 » Березень » 24 » звіт про проведення тижня історії
22:50
звіт про проведення тижня історії

Згідно з планом роботи Первомайської загальноосвітньої  школи І – ІІІ ступенів № 1 та з метою розвитку інтересу учнів до вивчення історії, формування уміння використовувати теоретичні знання в  різних життєвих ситуаціях, поглиблення знань школярів з історії України, формування історичних компетентностей та виховання патріотизму, любові до рідного краю, підготовки учнів до вибору майбутньої професії з 15 по 19 березня 2021 року в школі було проведено Тиждень історії.

Історія онлайн  ( 15.03.2021)

День українського добровольця

    День українського добровольця  свято на честь українських добровольців, що відзначається в Україні 14 березня. В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований І БОП НГУ   ім. Кульчицького.

    День установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

    За відповідну постанову № 4261 «Про встановлення Дня українського добровольця» на пленарному засіданні українського парламенту проголосував 231 народний депутат.

    Постановою рекомендовано Кабінету Міністрів розробити із залученням громадськості, а також активних учасників добровольчих формувань, які брали участь у Революції гідності (листопад 2013 — лютий 2014), та затвердити в місячний термін із дня прийняття постанови комплексний план заходів з відзначення на державному рівні Дня українського добровольця. Зокрема передбачено проведення щороку заходів із належного вшанування подвигу українських добровольців; проведення у навчальних закладах, військових частинах, закладах культури тематичних заходів, бесід про масові акції громадського протесту в Україні, що відбувалися в листопаді 2013 — лютому 2014 року, та про участь у них добровольчих формувань.

День Знайки

Інтелектуальна гра «Найрозумніший» серед учнів 7А, Б класів

День кросворду 

Розгадування історичних кросвордів серед учнів 6  класів

День кросворду 

Розгадування історичних кросвордів серед учнів 5  класів

    Проведення предметного тижня є ефективним засобом підвищення пізнавального інтересу до вивчення історії, стимулювання творчої активності учнів.     Проведення Тижня історії  – це не тільки розваги для учнів, скільки одна з форм організації навчання, засіб виховання, шлях до порозуміння з учнями. Тиждень  історії   у школі – це  спільна  подорож  дорослих і дітей у  царство, яким  опікується богиня Кліо.

          Проведені заходи показали великий інтерес і зацікавленість учнів  до предмету історії.

Переглядів: 145 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ