Головна » 2019 » Січень » 31 » ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ГЕОГРАФІЇ
11:32
ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ГЕОГРАФІЇ

ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ГЕОГРАФІЇ

в Первомайській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1

з 22.01 по 26.01. 2019 року

    Згідно плану проведення тижня географії в понеділок (22.01) відбулося відкриття тижня географії. Була підготовлена виставка «Цікава географічна інформація». На цій виставці були представлені такі розділи: « Результати вивчення географії учнями школи в І семестрі 2018 – 2019 н.р.», « Найкращі знавці географії», «Рейтинг класів школи щодо вивчення географії в Первомайській ЗОШ №1», «Олімпійський резерв».

    Мета виставки. Довести до відома, як учні школи вивчають географію та відзначити найкращих школярів Первомайської ЗОШ №1.

    В кабінеті географії була проведена заочна вікторина «Знайома і незнайома Європа» На заході представили свої презентації з даної теми учні десятого класу - Лавренко Юлія, Присяжний Влад і Сауліна Наталка.

    Мета заходу: Поглибити знання десятикласників про країни Європи, ознайомити з унікальними здобутками її народів, їх культурою і звичаями.

    У вівторок (23.01) серед учнів 6-х класів був проведений конкурс знавців географії «Перший успіх». Найкращими учасниками стали: Вердиш Богдан, Крижановська Діана, Красуля Дмитро.

    У восьмих класах за допомогою учнів – Жосан Марії, Карімової Єльвіри та Старжевського Дмитра була здійснена відео-подорож «Мальовнича Україна».

    Мета заходу: Покращити знання учнів з вивчення природи своєї Батьківщини і рідного краю.

    У середу (24.01) учні школи взяли участь в конкурсі малюнків на екологічну тематику «Земля у нас лише одна». У звязку з складними кліматичними умовами не вдалося провести цей захід на високому рівні. Основні учасники були відсутні у школі.

    У четвер (25.01 у сьомих класах проведено захід «Мандрівка в країну Кросвордію». Учні відгадували кросворди і ребуси з тем «Африка», «Південна Америка».

    Мета заходу: Закріпити отриманні знання курсу «Географія материків і океанів» з вивчених тем у І семестрі.

    Найкращі знання показали учні : Ашурков Максим, Троянська Катерина, Кучер Марія, Курбет Єлизавета.

    Серед учнів дев’ятих і десятих класів проведено географічне дослідження «Найкрасивіші міста світу і України».

    Мета заходу: Порівняти красу і велич найбільших міст світу з містами України. Виділити головні риси розвитку міст в Україні, з якими труднощами вони стикаються в наш час, як вирішують нагальні проблеми.

    У п’ятницю (26.01) в десятому класі відбулася демонстрація слайд-шоу «Дивовижна планета». Учні продемонстрували і проаналізували зміни клімату планети, показали які можуть бути наслідки цих змін і як вони вплинуть на наше життя.

    Після закінчення уроків відбулося закриття тижня географії.

Організаторами тижня географії в школі і вчителем географії Степановою Раїсою Олександрівною були підведені підсумки тижня, відзначені найактивніші учні. До них належать: Жосан Марія, Лавренко Юлія, Старжевський Дмитро, Пересунько Антон.

    Обговорили, які заходи вдалися найкраще і які є недоліки в організації тижня географії, щоб наступного року провести його цікавіше і залучити більше учнів школи.

Переглядів: 617 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ