Головна » 2021 » Травень » 12 » звіт про проведення тижня англійської мови
00:33
звіт про проведення тижня англійської мови

   Звіт про проведення тижня англійської мови

(05.05.2021 - 07.05.2021)

    Іноземна мова – це не просто навчальний предмет, це скарбниця іншомовної культури. Процес навчання іноземної мови націлений на досягнення практичної мети – формування вмінь та навичок іншомовного спілкування.

    Мета кожного вчителя іноземної мови – зберегти і розвивати інтерес до вивчення свого предмета. Твердо переконана, що саме позакласна робота сприяє підвищення інтересу учнів до вивчення англійської  мови . Тому, однією з форм позакласної роботи в ЗОШ №1 є проведення «Тижня англійської мови». У 2020/2021 навчальному році він був проведений з 5 по 7 травня .

    Метою тижня є вдосконалення мовленнєвих навичок учнів, заохочення учнів до роботи над собою, розвиток їх творчих здібностей, виховання інтересу до вивчення іноземних мов, поваги до країн, мова яких  вивчається та сприяє покращенню якості навчання при організації  та проведенні предметного тижня вчителі англійської мови керувались інтересами та потребами учнів, враховували їх вікові особливості.

    На початок тижня учні школи підготували барвисті, цікаві стенд – газети англійською мовою про виз0начні місця та споруди англомовних країн а також про традиції святкування  Великодня в Україні та Великобританії. 

    В рамках тижня Діхтярук Наталією Леонідівною було проведено захід «У світі англійської мови і абетки.» Під час цього заходу діти виконували різноманітні типи завдань, переглядали захоплююче відео, співали пісні. Учителем Нестеренко А.О. у 8 Б класі було проведено вікторину «Що я знаю про Великобританію?» Учні 7-х класів показали свої знання з граматики, розв’язування кросвордів  та ребусів.

    Учителем Мозгуновим Р.Ю. під час перерв було організовано перегляд відео краєзнавчого характеру,  а учні 3-х класів мали можливість пригадати вивченні матеріали у ігровій формі «Merry English».

    Горбачова К.В. провела захід «Easter in Yreat Brinian and Ukraine». Шестикласники  дізнались про особливості святкування Великодня та порівняли їх із традиціями в Україні.

    Тиждень англійської мови сприяв розвитку творчих здібностей та пізнавальних інтересів  учнів та довів, що сучасні школярі знають, люблять та хочуть вивчати англійську мову. Дякуємо  учням ЗОШ №1 за активну участь у проведенні тижня, та бажаємо й надалі перемагати, творчо розвиватись та показувати гарні результати!

Переглядів: 468 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ