Головна » 2019 » Травень » 3 » Всесвітній день цивільного оборони
08:36
Всесвітній день цивільного оборони

    З метою практичної перевірки рівня всебічної підготовки школи з цивільного захисту, зменшення збитків і витрат у разі стихійного лиха, аварій, катастроф, вибухів і пожеж, а також з метою перевірки та закріплення теоретичних знань, умінь і навичок з цивільного захисту та Основ здоров’я, набутих учнями протягом навчального року, 19 квітня 2019 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 проведено День цивільної оборони.

    У ході підготовки, на засіданні шкільного парламенту був складений План проведення Дня цивільної оборони. В період підготовки було активізовано пропаганду цивільної оборони через усні виступи, демонстрацію учбових фільмів, навчання учнів з питань цивільної оборони та основ безпеки життєдіяльності.

    У класних колективах було проведено виховну годину з питань цивільного захисту (поведінка у безпечних місцях, під час надзвичайних ситуацій), а також було відпрацьовано дії по сигналу «Увага всім!» та проведено практичне заняття «Евакуація школи під час пожежі».

    А також, гості нашої школи – студенти Первомайського медичного коледжу, провели майстер – клас для учнів школи з надання першої медичної допомоги.

    Проведені заходи показали практичну готовність учнів та колективу школи діяти за сигналами оповіщення Цивільного захисту при виникненні надзвичайних ситуацій.

Переглядів: 298 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ