Головна » 2016 » Грудень » 5 » ТИЖДЕНЬ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ
16:32
ТИЖДЕНЬ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ
З 28 листопада по 2 грудня 2016 року в початкових класах Первомайської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 1 пройшов Тиждень радості, цікавих конкурсів та пізнавальних заходів. Девізом тижня вчителі початкових класів обрали слова видатного педагога В.О.Сухомлинського «Дати радість праці, радість успіху в навчанні, пробудити в дитячих серцях почуття радості, власної гідності». Адже кожен учень повинен усвідомити, що він щоранку вирушає до «Країни Творчості та Знань».
В рамках Тижня радості відбулася виставка "Моя улюблена книга". В ході її проведення була представлена різноманітна художня і науково-популярна література. Учні ділилися враженнями від прочитаних книжок, розповідали про улюблених героїв, обмінювалися книжками.Учні 3 – 4 класів презентували свої улюблені книжки. Відбулася виставка малюнків учнів 1 – 2 класів «Книга в моєму житті».По класах проводилися цікаві, пізнавальні та веселі літературні вікторини, конкурси читців поезій українських авторів, спортивні змагання, рухливі та веселі перерви.
Захоплююче видовище відбулося в спортивному залі школи: змагалися дві команди учнів перших класів, вболівали старшокласники та молодші школярі. Небувалий азарт, море емоцій, радощі від перемоги, бажання проводити подібні змагання і в майбутньому — основні досягнення «Веселих стартів».
В рамках Тижня початкових класів у четвер, 1 грудня, пройшов День початкової освіти та водночас День відкритих дверей. Вчителі та учні цілий день приймали гостей.Завершився тиждень радості днем чарівних компліментів. Учні вчилися говорити компліменти, писати та приймати їх. Робота тижня спланована так, щоб всі заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному розвитку дітей.


Переглядів: 677 | Додав: Jenya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ