Головна » 2015 » Лютий » 26 » Театральний мікс "Відчиняє двері казка"
14:30
Театральний мікс "Відчиняє двері казка"
19 лютого 2015 року в актовому залі Первомайської ЗОШ І – ІІІ ст.№1 зібралися учні 4-х та 5-х класів. Перші були глядачами, а другі – учасниками театрального міксу «Відчиняє двері казка…». Знайомтесь – юні актори: Дарія Лазарець, Антоніна Горошко, Максим Бендяк, Андрій Капацина, Анастасія Тумко, В’ячеслав Лупащенко, Карина Ульяницька - учні 5-А класу.
Учасники та глядачі мандрували сторінками казки Л. Керролла «Аліса в Країні Див», С.Маршака «Дванадцять місяців» під супровід поезій
М.Цвєтаєвої, Л. Костенко, О.Пушкіна. Для юних акторів це маленький театральний дебют, для батьків, що прийшли їх підтримати – радісне хвилювання. І все вдалося! Глядачі заворожено поринали в чарівний світ повісті Марка Твена «Пригоди Тома Сойєра» (поезія М.Цвєтаєвої у виконанні А. Горошко), вболівали за Кролика (В. Лупащенко), який страшенно запізнювався, хоч так і не зрозуміли куди; разом з Алісою (К. Ульяницька) побували на «божевільному чаюванні» в дивній компанії Капелюшника (А.Капацина), Шаленого Зайця (М.Бендяк), Сонька (А.Тумко); з іронічною посмішкою спостерігали за шкільними заняттями Королеви (Д.Лазарець), героїні казки С.Маршака «Дванадцять місяців». До них приєднались однокласники і з великим задоволенням (вже вкотре!) прочитали вступ до поеми О.Пушкіна «Руслан і Людмила» - всім відомий як «Лукомор’є». Закінчилось літературне свято поезією – висновком Ліни Костенко «Затишно дітям у пазусі казок..»
Вдивляючись в усміхнені, зацікавлені очі дітей поступово приходило переконання: вони зможуть подолати всі труднощі і перешкоди, які траплятимуться на їхній життєвій стежці, тому що озброєні мудрістю українського народу, його оптимізмом, вмінням у деталях вбачати велике, робити правильні висновки та рухатись вперед.
Л.В.Мудрак,
вчитель світової літератури
Первомайської ЗОШ І – ІІІ ст. №1
Переглядів: 607 | Додав: Jenya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ