Головна » 2018 » Жовтень » 19 » Свята
11:57
Свята

   14 жовтня одне з найбільших свят року – свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України.

   12 жовтня, в ЗОШ № 1, уже стало доброю традицією проводити напередодні свята шкільний ярмарок смаколиків та козацькі розваги на які активно відгукнулися діти всієї школи та їх батьки. Ярмарок проходив строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно.

   Ще від самого ранку і діти, і батьки несли разом з портфелями різноманітну смакоту, приготовлену вдома,

   На один день пришкільний майданчик перетворився на маленький ярмарок, на який були виставлені пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети, - все це діти пропонували придбати за досить помірними цінами усім охочим: своїм однокласникам, вчителям, батькам – усім старшим та молодшим, яких хотілося пригостити на території навчального закладу.

   Усі смаколики наші учні випікали самотужки, а виручені кошти з продажу було спрямовано на облаштування школи.

   А також провелися "Козацькі розваги" – це змагання, що дарують гарт і радість перемог. Мета цього свята - патріотичне виховання молоді, розвиток фізичних якостей, вивчення славної козацької історії і традицій, які нині свято береже і продовжує Українське Реєстрове Козацтво.
Того дня веселий гамір наповнив спортивний зал школи.
   Успішність проведення свята протягом останніх років забезпечується дружньою і згуртованою роботою педагогічного колективу. На думку директора школи, Діхтярук Наталії Леонідівни, проведення таких заходів сприяє розвитку не тільки фізичних якостей, але й формуванню патріотизму та естетичних почуттів у молодого покоління, ґрунтуючись на знаннях історії козацтва.

   Справжні захисники Вітчизни мають бути сильними, сміливими, завзятими – так вважають учасники свята. Цього року за звання найсильніших змагалися команди 9 - 11 класів. По шість юнаків від кожної команди випробовували свої сили у семи різних за видами спорту конкурсах. Завдання для козаків були не тільки досить важкими, але й жартівливими. Кожен з учасників мав змогу виявити свою хоробрість, вправність і силу, а також виявити своє почуття гумору.
   З самого початку організації цієї спортивно-патріотична гра, крім фізичного оздоровлення і організації вільного часу школярів, було визначено головне – формування моральності підростаючого покоління. Розвага пройшла азартно і цікаво, з великим піднесенням.

   Організатори заходу, вчителі фізичної культури та адміністрація школи впевнені, що традиція проведення таких героїко-патріотичних свят буде продовжуватися і далі.

   11 жовтня була проведена виховна година в 9-10 класах на тему: «День захисника вітчизни – герої нашого часу». Мета виховної години: виховувати в дітей патріотичні почуття до рідної землі, до захисників України та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння. Прищеплювати інтерес до героїчного минулого держави і сьогодення, любов до Батьківщини. Виховну годину було організовано в актовій залі класними керівниками та педагогом – організатором. Дітей знайомили з історичним минулим та сьогоденням, історією утворення Дня козацтва та Дня захисника України. Учням було продемонстровано документальний фільм «Герої нашого часу».

Переглядів: 358 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ