Головна » 2019 » Травень » 3 » Суспільна акція «Громадянин – 2019»
08:49
Суспільна акція «Громадянин – 2019»

    У кожного з нас є своя мрія. Мрія – це певне почуття бажання чогось конкретного, заради чого людина готова почати діяти, з метою іі досягнення. Мрії стають можливими завдяки нашій уяві, яка здатна малювати будь-які образи в розумі, не залежно від подій, що відбуваються. Наші мрії – це ті образи ,які при думці про них збуджують нас і викликають дуже сильні позитивні емоції. Але найбільше викликає позитивні емоції те,коли здійснюєш чиюсь маленьку мрію, виконуєш свій громадянський обов’язок. Адже, хто такий Громадянин? Громадянин – це особа яка працює на благо суспільства.

    Тому ,за традицією кожного року наша школа приймає участь в міському конкурсі проектів « Громадянин».

    Первомайська загальноосвітня школа №1 знаходиться в мікрорайоні міського центрального ринку. Але значна кількість дітей, які навчаються тут проживають в мікрорайоні Скала, де не має жодного дитячого майданчика для відпочинку. Де б могли займатися і відпочивати діти району та учні школи.

    Тому учні школи вирішили своїми силами покращити стан дитячого майданчика. Спочатку силами школярів була очищена вся прилегла територія від бруду. За кошти які були отримані зі шкільного аукціону було закуплено фарбу, піддони , цемент, відсів , пісок,та б/у шини.

Переглядів: 318 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ