Головна » 2017 » Квітень » 12 » ШКІЛЬНИЙ ПРОЕКТ "РУКА ДОБРОТИ"
15:33
ШКІЛЬНИЙ ПРОЕКТ "РУКА ДОБРОТИ"
Ми живемо в дивний час, коли кожен прагне думати тільки про себе. Ми з легкістю проходимо повз чужого горя, не звертаємо уваги на слабких і страждучих.Питання про те, як допомагати людям, є дуже актуальним. Якщо озирнутися навколо, то можна побачити, як багато наших співгромадян потребує підтримки та негайної допомоги. Діти, старі, інваліди - ось найслабші й беззахисні категорії населення.Протягом 2016/2017 навчального року учні нашої школи працювали над проектом «Рука доброти» - допомога людям похилого віку.І першою кому ми прийшли на поміч була Танцюра Ніна Андріївна. Так склалося, що у старенької немає ні дітей, ні рідних. Учні 9-го класу вирішили допомогти пенсіонерці по господарству.

Слідуючим нашим кроком був благодійний концерт для громадської організації волонтерів та для наших бабусь і дідусів, який мав назву «Час творити добро». Ми думаємо, кожен погодиться з тим , що доброта завжди дає радість оточуючим. вона, як чарівні ліки, виліковує від багатьох хвороб. Потрібно вчитися бути добрим і милосердним.

Ще однією не менш важливою подією були гостини учнів школи в учасниці бойових дій – Клюєвої Олени Тимофіївни.

Також напередодні весняного свята Великодня учні нашої школи із акцією «Рука доброти» завітали до Первомайського територіального центру соціального обслуговування населення.Школярами було закуплено ящик печива, цукерки, яблука, також учні подарували стареньким гарні привітання, сердечка «з добротою у серці».

Пам'ятаймо і надалі про свій борг перед людьми поважного віку. Робімо все, щоб вони щоденно відчували повагу й турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.
Переглядів: 510 | Додав: Jenya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ