Головна » 2015 » Березень » 5 » Первомайськ: історія та сучасність
09:35
Первомайськ: історія та сучасність

  4 березня в 6 Б класі була проведена година спілкування «Первомайськ в моєму серці». Класний керівник Горбатюк Наталія Василівна розповіла учням, що Первомайськ – наша батьківщина, наш рідний дім. А це поняття святе, як мати й батько, як хліб на столі, як вода й повітря, про мальовничу місцевість нашого міста, де зливаються води двох річок: Південного Бугу і Синюхи Саме вони є окрасою нашого краю. Наталією Василівною була представлена до уваги учнів книжкова виставка «Край, де ми живемо, Первомайщиною зовемо».
   Учні 6 Б класу захищали підготовлені ними презентації:  Жос Костянтин - про історію міста, Власов Євген - «Природа нашого краю. Створення гербу та гімну міста». Грозних Ілля та Яружний Денис підготували фотовиставку,  присвячену нашому місту. Лунали вірші про Первомайськ у виконанні Писаренка Богдана, Савочкіної Яни та Присяжного Владислава. Гульченко Веронікою під звуки музики було представлено слайд–шоу «Сучасний Первомайськ».
    Наприкінці заходу Наталія Василівна зазначила, що кожен громадянин прагне бачити своє місто чистим і квітучим, тому разом закликала разом  висаджувати дерева, вирощувати квіти, дбати про благоустрій своєї школи. Якщо кожен буде піклуватися про наше місто й підтримувати порядок,то Первомайськ незабаром стане найкращим містом в Україні.

Переглядів: 608 | Додав: Jenya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ