Головна » 2017 » Жовтень » 10 » Майстер-клас учителів англійської мови
14:36
Майстер-клас учителів англійської мови

   Сьогодні без знання англійської мови  прожити складно. Це мова міжнародного спілкування, торгівлі, нових технологій. З її допомогою ми можемо відкривати для себе нові знання, впевнено почувати себе в будь-якій ситуації, досягати більш значних  кар’єрних успіхів.

   Педагоги - активні, іцлеспрямовані люди, які постійно прагнуть до самовдосконалення та розширення своїх творчих горизонтів.

     Саме з цією метою 9 жовтня 2017 року у школі пройшов майстер-клас вчителів англійської мови. Під час нього Нестеренко А.О. розповіла цікаві факти про іноземну мову та допомогла вчителям вивчити фрази повсякденного вжитку. Яковенко О.С. навчила правильно передавати імена та прізвища за допомогою транслітерації англійського алфавіту латиницею. Колеги мали змогу потренуватися писати аглійською свої імена та прізвища. Мозгунов Р.Ю. розповів педагогам як правильно читається англійською мовою будь-яка електронна адреса та номера телефонів, а також про складові частини комп’ютера, їх звучання в англійській мові, що знадобиться про покупці нової техніки. Сподіваємося, що здобуті знання стануть у пригоді педагогам школи.

       

Переглядів: 434 | Додав: Ivanna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ