Головна » 2021 » Березень » 11 » Інформаційно – пізнавальна година «Роль сім’ї в житті кожного із нас»
17:27
Інформаційно – пізнавальна година «Роль сім’ї в житті кожного із нас»

Найціннішим скарбом для кожної людини є родина. Можна мати безліч хороших друзів та знайомих, але тільки сім'я дає нам відчуття захищеності і потрібності на все життя, робить нас щасливими і впевненими у майбутньому. Саме в сім’ї ми відчуваємо підтримку і любов.

З метою виховування в учнів поваги до сімейний відносин; показати велич жінки-матері, її роль у житті людини та спонукати учнів до любові і вдячності до неї; сприяти дружнім відносинам у сім’ї та розумінню того, що найрідніші люди – батько й мати, дідусь і бабуся в Первомайській ЗОШ № 1  відбулася інформаційна година на тему «Роль сім’ї в житті кожного з нас».

Багато красивих і теплих слів було сказано в адресу батьку-твердому надійному чоловічому плечу, ласкавій та світлій материнський любові. Тому, що всі ми починаємося з них, з наших батьків. Учні мали змогу переглянути мультимедійну версію про важливість родини в українському суспільстві та послухати пісні. Захід пройшов і залишив у наших душах теплі і ласкаві нотки почуттів про своїх рідних.

       Хочеться, щоб кожен із нас шанував своїх батьків, розумів їхні мудрі поради, думав про них, був поруч у скрутну хвилину. Відгукувався на кожен їх поклик. Батько і мати дали нам життя і живуть для нашого щастя. Вмійте поважати працю своїх батьків, шануймо їх, підтримуємо їх, допомагаймо їм так як вони допомагають нам і підтримують нас.

Переглядів: 136 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ