Головна » 2021 » Березень » 16 » «ГУМАННЕ ТА ВІДПОВІДАЛЬНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ТВАРИН»
01:09
«ГУМАННЕ ТА ВІДПОВІДАЛЬНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ТВАРИН»

    Між ставленням людей до тварин і рівнем духовного розвитку суспільства існує певна залежність. Саме тому одним із важливих завдань педагогіки  сьогодні є здійснення просвітницько-виховної діяльності щодо формування в  молодого покоління гуманного та відповідального  ставлення до природи і, зокрема до тварин.
    Дуже важливо виховати у дитини добре ставлення до навколишнього середовища, підтримувати її прагнення допомагати тим, хто цього потребує. У результаті це стане рушійною силою до появи гуманності і сформує активну життєву позицію в майбутньому.
    У  кожній третій українській родині є свої домашні улюбленці, спілкування з якими  дає  багато позитивних емоцій. Виявляється, що чотириногі друзі не тільки приносять радість, але і користь для здоров’я! Домашні тварини можуть полегшувати  перебіг будь-яких хвороб, а деякі – виліковувати повністю. А також великий  благотворний вплив домашніх вихованців на людину і, особливо на дітей. Дуже багато безпритульних тварин потребують підтримки та теплого дому, тож  давайте будемо добріші до тих хто нас оточує та добрішими один до одного.

   

  

Переглядів: 138 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ