Головна » 2021 » Грудень » 7 » «Є Збройні Сили України – є вільна незалежна Україна»
02:13
«Є Збройні Сили України – є вільна незалежна Україна»

Українські воїни завжди були надійними захисниками, відданими патріотами, для яких честь, свобода і незалежність — головні цінності. Так  03.12.2021 року  до Первомайської  гімназії №1 завітали військовослужбовці в/ч А2183 з нагоди святкування 30 –річчя Збройних сил України.
«Є Збройні Сили України – є вільна незалежна Україна» - таке провідне гасло зустрічі.

У гості до гімназистів завітали майор Олексій Гродецький, заступник командира 1 підрозділу з морально-психологічного забезпечення військової частини А2183, старший солдат Леонід Олександрович Дорошенко та старший лейтенант Ольга Курдюмова - офіцер відділення морально-психологічного забезпечення військової частини.

Олексій Гродецький провів для учнів екскурс в історію українського війська від давньослов’янського періоду до часів незалежної України.

Військові прийшли до школярів не з порожніми руками. Справжню зацікавленість у старшокласників викликав автомат Калашникова, його розбирання та збирання. Всі охочі могли познайомитися із стрілецькою зброєю і навіть потримати. Діти зізнавалися, що вперше в житті взяли у руки справжній АК і були дуже здивовані, що ця найпопулярніша у комп’ютерних іграх зброя досить важка. Кілька учнів, в тому числі дівчат, одягли справжній бойовий бронежилет вагою більше 20 кг.

Гості продемонстрували учням військовий денний сухий пайок, призначений для харчування військовослужбовців в умовах, коли немає можливості готувати гарячу їжу. Консерви м’ясні, кашу, галети, чай, каву, мед, паштет роздали дітворі. Військові розповіли, що невдовзі українські армійці матимуть сухі пайки за стандартами НАТО.

У свою чергу школярі передали військовим листівки -  привітання та малюнки від учнів 1- 9 класів.

Директорка Первомайської гімназії №1 Наталія Леонідівна Діхтярук подякувала військовослужбовцям за проведену роботу в навчальному закладі та привітала гостей з їхнім професійним святом.

Переглядів: 110 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ