Головна » 2019 » Травень » 3 » «Чорнобиль не має минулого часу»
09:21
«Чорнобиль не має минулого часу»

    У Первомайській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №1 відбулися заходи з нагоди Міжнародного дня пам'яті Чорнобильської катастрофи.

    В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

    У 2019 році годинник життя відраховує 33 рік Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.

    В школі були проведені виховні заходи на тему: «Чорнобиль не має минулого часу», під час яких учні пригадали ті трагічні події, які відбулися у квітні 1986 року на Чорнобильській АЕС, вшанували тих, хто не шкодуючи свого здоров’я та життя заслонили собою світ від радіаційної хвилі, переглянули відео зняті в період ліквідації катастрофи та сучасний вигляд Чорнобиля.

    Учні 5 6 класів переглянули відео презентацію «Ті, що ввійшли в полум’я» - про пожежних, які першими вийшли на лінію вогню і отримали смертельну дозу радіації. Класними керівниками була проведена віртуальна екскурсію в «Зону відчуження», а бібліотекар познайомила учнів з літературою та порекомендувала прочитати художні твори С. Алексієвича, Л. Костенко, Є. Гуцала, І. Драча.

Переглядів: 411 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ