Головна » 2016 » Вересень » 14 » БЕЗПЕКА НА ДОРОЗІ
14:49
БЕЗПЕКА НА ДОРОЗІ
Традиційно на початку нового навчального року в нашій школі здійснюється комплекс профілактичних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Не став винятком і цей рік.
Вчителі провели єдині уроки з правил дорожнього руху та правил користування громадським транспортом, склали безпечні маршрути руху учнів до школи та додому, поновили теоретичні знання школярів. У 4 – А класі 13.09.16 була проведена виховна година « Правила руху завчи до ладу, щоб не потрапити раптом у біду», класним керівником Посовітнюк Тетяною Сергіївною та педагогом-організатором Тоніцею Євгенією Валеріївною. Під час заходу учні мали змогу дізнатися більше про дорожні знаки, розібрати нестандартні ситуації, які трапляються на дорогах. Також було запрошено досвідченого водія Тараненка Ігоря Анатолійовича, який розповів дітям про основні правила дорожнього руху.
Школярі ще раз переконалися, що правила дорожнього руху – справа серйозна, зобов’язує бути обережними, і дотримуватися їх потрібно всім – і дорослим, і малим.


Переглядів: 374 | Додав: Jenya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ