Головна » 2015 » Травень » 8 » 9 травня - День Перемоги над нацизмом у Європі
16:18
9 травня - День Перемоги над нацизмом у Європі

   08.05. 2015 року в Первомайській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 відбувся мітинг з нагоди святкування 70-ї річницї з Дня Перемоги над нацизмом у Європі та святкування Дня пам’яті та примирення. Цей день пройшов особливо. Були проведені Уроків мужності у 1-11 класах. Протягом дня на території школи стояла почесна варта біля Обеліску Слави загиблим учням та вчителям у роки Другої світової війни. Опівдні відбувся мітинг за участю учнів всієї школи.

    Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945рр. Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над фашистами. Низький уклін нашим дідусям, прадідусям і всім тим, хто віддав своє життя за Перемогу.
      З часу закінчення війни минуло багато років, і зараз український народ знову боронить свою незалежність,  свою територію, бореться з Російською агресією на Сході країни. Чимало наших земляків були призвані і перебувають в зоні АТО. Але, на жаль, є й такі, яких вже немає в живих. Ми повинні завжди пам’ятати тих людей, які 70 років назад боролися за нашу країну, і тих , які захищають її сьогодні. Велика їм вдячність та шана! Наші серця з вами. Повертайтесь живими!

 

    

 

 

Переглядів: 642 | Додав: Jenya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ