Головна » 2022 » Лютий » 11 » Звіт про проведення тижня англійської мови
11:25
Звіт про проведення тижня англійської мови

Тиждень англійської мови у Первомайській гімназії №1 проходив з 24 по 27 січня 2022 року згідно річного плану. Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, умінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів, розвиток їх творчих здібностей, виховання інтересу та підвищення мотивації до вивчення англійської мови. Для вчителів цей тиждень надав можливість глибше зрозуміти та імплементувати ефективні засоби навчання з метою формування в учнів навичок 21 століття, а саме: творчості, інноваційності, критичного мислення, комунікативних навичок та навичок співробітництва та лідерства. Проведення тижня іноземної мови передбачало залучення широкого кола учнів 1-9х класів, включало комплекс різних за змістом і формою заходів.

План заходів експонувався на дошці оголошень школи. Заходи тижня проводились у святково оформлених класах. У шкільному фоє протягом тижня учні мали змогу переглянути відео краєзнавчого спрямування. Тиждень включав різноманітні конкурси, ігри, змагання. Тематика заходів була цікавою, пізнавальною та відповідала віковим особливостям дітей.

Всі заходи проводились іноземною мовою. Поставлені завдання були виконані. Створено умови для самовираження учнів як в інтелектуальному, так і в емоційному планах. Цей період став одним з цікавих епізодів шкільного життя, насичений різноманітними подіями!

   

   

Переглядів: 158 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ