Головна » 2019 » Січень » 20 » Профорієнтаційний захід
15:44
Профорієнтаційний захід
16.01.2019 року в ЗОШ №1 провідним фахівцем Первомайської міськорайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Пашковим В.Г. та начальником СКЗ Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області майором поліції Нетребою О.І. для учнів 8,9-х класів було проведено профорієнтаційний захід. Обрання майбутньої спеціальності – надважливий крок, тому необхідно розуміти які навички, можливості необхідні для здобуття тієї чи іншої професії. Тому актуальною метою заходу було ознайомити школярів з особливостями професії поліцейського та правилами вступу у ВНЗ України з можливістю здобути її.
О.І.Нетреба повідомив про вимоги щодо стану здоров’я, фізичного розвитку та індивідуальних психофізіологічних особливостей, про перелік конкурсних предметів, необхідних для вступу на навчання та відповів на питання учнів.
Для уточнення детальної інформації наголосив звертатися до сектору кадрового забезпечення Первомайського відділу поліції.
В.Г.Пашков розказав про особливості вибору майбутньої професії та які послуги можна отримати в службі зайнятості, де знайти потрібну інформацію.
Разом з ними виступили курсанти поліції, які розказали про особливості вступу на навчання та життя курсантів. Вони поділилися своїим позитивним досвідом та відповіли на запитання учнів, які виникли під час бесіди.
Переглядів: 310 | Додав: tetyan_ka_ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ