Головна » 2021 » Лютий » 2 » звіт про проведення тижня зарубіжної літератури
00:52
звіт про проведення тижня зарубіжної літератури

Книги – це кораблі думки,що мандрують

по хвилях часу і обережно несуть

 свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління

Ф.Бекон

У моїх дітей, звичайно, буде комп’ютер.

Але спочатку вони отримають книги .

Б.Гейтс

Тиждень зарубіжної літератури в школі проходив з 25.01.2021 по 29.01.2021. Відповідно до плану роботи з учнями було проведено ряд виховних заходів,що сприяли залученню учнів до вивчення творів зарубіжної літератури,вихованню любові до читання та інтересу до вивчення традицій та культури інших країн.

В кожному класі   було проведено цікаву та захоплюючу гру-вікторину «Шанувальники світової літератури»»(вч. Яковлєва О.О.),де учні мали змогу проявити та показати засвоєні знання із вивчення творчості улюблених зарубіжних письменників.

З учнями 9-А та 9-Б класу  вдалося провести онлайн-диспут  «Світова література і формування духовності людини»(вч. Яковлєва О.О.)Під час проведення виховних заходів діти активно працювали,були сповнені позитивних вражень,висловлювали цікаві думки,ділилися читацькими інтересами та порадами.

Протягом тижня у школі діяла виставка малюнків  «Літературний вернісаж», а також виставка стіннівок-колажів «Цікава інформація про митців зарубіжної літератури» . Зокрема, учні 8-Б класу ( Чернобельська Кароліна,Поліщук Анна) та 7-Б класу (Зоря Денис, Павлішин Микола, Сазоненко Надія, Пишний Кирил, Константинов Данил) підготували цікаві тематичні інформаційні газети. Учениця 7-Б класу Левчишина Анна створила леп-бук за творчістю Г.К. Андерсена.

Окремої уваги потребує діяльність літературної фільмотеки,яку не вдалося реалізувати повною мірою,через  брак  часу, але,тим не менш,переглянути заплановані кінострічки вдалося учням 7-Б та 8-А класів.

Отже, тиждень був цікавим та захоплюючим!Кожен мав змогу проявити себе як індивідуально,так і колективно в різних формах роботи. За активну участь в організації та проведенні предметного тижня із зарубіжної літератури всі учнівські колективи нагороджено подяками.

Бажаємо всім успіхів та натхнення

у подальшому пізнанні невимовно захоплюючого світу зарубіжної літератури!!!

Переглядів: 180 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ