Головна » 2019 » Лютий » 18 » звіт про проведення тижня зарубіжної літератури
10:30
звіт про проведення тижня зарубіжної літератури

Звіт

про проведення тижня зарубіжної літератури

у 2018-2019 н.р. в ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1

Книги відроджують душу,

піднімають і роблять сильнішою людину,

пробуджуючи в ній кращі цілі,

загострюють її розум та пом’якшують серце.

У. Теккерей

    Тиждень зарубіжної літератури в школі проходив з 11.02.2019 по 15.02.2019. Відповідно до плану роботи з учнями було проведено ряд виховних заходів,що сприяли залученню учнів до вивчення творів зарубіжної літератури,вихованню любові до читання та інтересу до вивчення традицій та культури інших країн.

У 5-А та 5-Б класах було проведено цікаву та захоплюючу гру-вікторину «Світ улюблених героїв»(вч. Яковлєва О.О.),де учні мали змогу проявити та показати засвоєні знання із вивчення творчості улюблених зарубіжних письменників.

    У 6-А та 6-Б класі було проведено гру-квест «Світ навиворіт»( вч. ЯковлєваО.О.)та літературну гру «Упізнай героя за цитатою»( вч. Марушечко Г.М.). Під час проведення виховних заходів діти активно працювали,були сповнені позитивних вражень,а вчителі мали змогу оцінити рівень володіння учнями навчальним матеріалом.

    Пограти у літературну гру «Упізнай героя за цитатою» (вч. Марушечко Г.М.) мали змогу учні 7-А класу. У 7-Б класі було проведено виховний захід «Природа в поезії Пушкіна» (вч. Тупчій Л.В.),де учні активно проявили свої творчі та ораторські здібності.

    Для учнів 8-А та 8-Б класу було проведено пізнавально-розважальну гру «Літературні розумники»(вч. Марушечко Г.М.),де діти із задоволенням змагались,використовуючи знання набуті протягом вивчення зарубіжної літератури в різних класах.

    Актуальним та цікавим став виховний захід для учнів 11 класу,оскільки його проведення припало на час святкування Дня закоханих – «Тема кохання в поезії Срібного віку» (вч. Тупчій Л.В.). Старшокласники із задоволенням занурились у світ почуттів улюблених письменників,намагалися оцінити та проаналізувати ідейно-художні особливості поетичних творів,зробити власні висновки.

    Протягом тижня у школі діяла виставка малюнків «Читаємо,малюємо,уявляємо…»,а також виставка проектів учнів різних класів. Зокрема, учні 6-Акласу ( Вердиш Богдан,Крижанівська Діана) та 5-Б класу (Левчишина Анна) підготували цікаві колажі із теми «Ми любимо зарубіжну літературу за те,що…» . Кращими у написанні есе на тему «Література-країна мого серця» були учні 10 класу (Бігун Ірина,Барська Дарина, Ткачук Анастасія та Метакса Дар’я).

    Окремої уваги потребує діяльність літературної фільмотеки,яку не вдалося реалізувати повною мірою,через брак часу, але,тим не менш,переглянути заплановані кінострічки вдалося учням 5-А,5-Б,6-А та 8-А класів.

    Отже, тиждень був цікавим та захоплюючим!Кожен мав змогу проявити себе як індивідуально,так і колективно в різних формах роботи. За активну участь в організації та проведенні предметного тижня із зарубіжної літератури всі учнівські колективи нагороджені подяками.

Бажаємо всім успіхів та натхнення

у подальшому пізнанні невимовно захоплюючого світу зарубіжної літератури!!!

Переглядів: 750 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ