Головна » 2021 » Лютий » 15 » звіт про проведення тижня інформатики
02:21
звіт про проведення тижня інформатики

Тиждень інформатики 2020-2021н.р. 

    З метою поглиблення і розширення знань, підвищення інтересу до предмету інформатики, розвитку особистісних якостей та інтелектуальних здібностей учнів з 8 по 12 лютого у школі було проведено тиждень інформатики.

У понеділок 8 лютого відбулася святкова лінійка, на якій було висвітлено сучасні світові здобутки в області інформаційних технологій, проголошені заходи і цікаві події, які мали відбутись протягом цього тижня. Також 9 лютого було відзначено найактивніші класи-учасники конкурсу стіннівок та газет.

Також в ці дні проводились уроки-програмування на сайті code.org-Година коду. Учні із задоволенням брали участь у програмуванні ігор та отримали сертифікати від організаторів конкурсу «Година коду» в інтернеті.

  

  

У середу  10 лютого на перервах здійснювався показ відео про безпеку в Інтернеті, проведена вікторина з інформатики «Цікава інформатика» для учнів 5 класів, уроки-тренінги «Подорож  країною Інтернет», гра «Інтернет: за та проти. Правила поведінки в мережі».(2-4 класи). Найкращі фільми про безпеку в інтернеті, створені учнями 8-х класів опубліковані на шкільному сайті.

Четвер 11 лютого : учні 9-х класів із задоволенням брали участь у створенні анімацій про безпеку в інтернеті. А учні 7-х класів змагались хто швидше складе програму на мові Python до поставленої задачі.

Серед учнів 5 – 9 класів був проведений конкурс стіннівок, у яких учні відобразили новітні досягнення і перспективи розвитку в області інформатизації суспільства та використання комп’ютера у різних галузях на сучасному етапі. 12 лютого підводили підсумки тижня інформатики. Найактивніші учні були нагороджені грамотами.

Переглядів: 177 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ