Головна » 2019 » Вересень » 5 » Нові шкільні ворота
10:41
Нові шкільні ворота

Школа – це майстерня,

де формується думка підростаючого покоління,

треба міцно тримати її в руках,

якщо не хочеш випустити з рук майбутнє.

 

А. Барбюс

 

    Загальновідомо, що школа – це місце, де починається шлях до успіху та процвітання держави. Школа – це сила творення добра, суспільної злагоди, здійснення мрій майбутнього… Саме зі школи, з її стін та порогів виходять славетні вчені, талановиті педагоги та фахівці усіх сфер суспільного життя. Вона, мов чисте повітря та життєдайна енергія сонця,необхідна нам для будівництва держави. Нещодавно для школярів закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 м. Первомайськ Миколаївської області пролунав перший дзвоник і перед ними відчинилися двері Країни знань, нових досягнень, цікавих справ та власних талантів. Знову свіжий запах парт, нових зошитів, підручників… Закружляли у своєму щоденному вирі уроки та яскраве, сповнене цікавих подій шкільне життя. Але про навчальний рік ми завжди розмірковуємо з позиції учнів або їхніх батьків і не намагаємося спробувати побувати на місці вчителя, а тим паче директора школи. Директор – це людина, яка щодня бере на себе велику відповідальність за життя і здоров’я учнів, педагогічних працівників, техперсоналу, за якісний навчально-виховний процес… А ще директор – це господар.

    Наталія Леонідівна директор ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 завжди дбає про затишок і комфорт свого закладу. Тому, аби діти з радістю кожного дня заходили на шкільне подвір’я, нагальним стало питання заміни старих та аварійних центральних воріт школи. Ініціативу Наталії Леонідівни підтримав колишній депутат міської ради Підберезняк Вадим Іванович, який виділив кошти на закупівлю усіх необхідних матеріалів для встановлення та виготовлення воріт. Самі ж ворота були виготовлені у кузні колишнього учня школи Вавреняка Дмитра, що зголосився безкоштовно взятися за цю роботу.

    Встановлення воріт проходило швидким темпом, адже дуже хотілось порадувати і дітей, і батьків оновленим фасадом школи. У демонтажі та встановленні нових воріт активно допомагали техпрацівники школи, вчителі Мозгунов Роман Юрійович та Флакей Дмитро Миколайович, громадські активісти, випускники школи та батьки.

    Щасливі усмішки дітей – це те, заради чого варто працювати і жити. Саме з посмішкою та трепетом, хвилюванням, очікуванням нового і незвіданого заходять діти на шкільне подвір’я ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, що тепер гарно, охайно ,а головне, безпечно відкриває ворота у Країну знань, неповторного дитинства та мрій… А все завдяки людям, що мають великі і добрі серця, які, не шкодуючи часу, сил та здоров’я, розуміють, що лише разом можна досягти успіху, що школа має бути пріоритетом не тільки у роботі органів влади, адміністрації шкіл, вчителів, а й усього життя суспільства в цілому. Усвідомлення таких простих речей дасть можливість усім і кожному відчути цінність Людини та її найкращих якостей, бо саме з Неї розпочинається шлях до успішного розвитку держави, процвітання народу та самоствердження нації у світі.

Переглядів: 273 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ