Головна » 2019 » Листопад » 27 » « Ми пам’ятаємо »
23:57
« Ми пам’ятаємо »

    В Україні 21 листопада – День гідності та свободи – свято на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції гідності (2013 року). Ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя заради вільної України.

    З нагоди відзначення річниці Дня Гідності та Свободи, в Первомайській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 було проведено загальношкільну лінійку. Ведучі у своєму виступі акцентували увагу на патріотизмі та мужності тих людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави.

    Також на лінійці було згадано теплими слова загиблого учня нашої школи – Ходоровського Сергія Леонідовича, який до останнього подиху обороняв нашу державу.

Також відбулася виставка на військово - патріотичну тематику «Памятаємо героїв».

    Також не могли не згадати загиблих під час Голодомору 1932 – 1933 року.

    Метою було вшанувати пам'яті безвинно замучених голодом та політичними репресіями людей, виховувати в дітей особистісні риси громадянина України, патріотизм, розвивати в дітей траурний етикет, дотримання традицій вшанування померлих і загиблих.

    Класні керівники провели інформаційні години, мета яких – утвердження серед здобувачів освіти ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у період з листопада 2013 року по лютий 2014 року постали на захист прав і свобод людини і громадянина, державних цінностей.

Переглядів: 243 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ