Головна » 2018 » Грудень » 7 » День самоврядування
12:59
День самоврядування

День місцевого самоврядування

в ЗОШ № 1 І – ІІІ ступенів.

   Відповідно до пункту 3, пункту «б», частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України від 25 листопада 2000 року № 1250/200 «Про День місцевого самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету міської ради від 09.11.18 № 520 «Про відзначення в місті Первомайську 2018 року Дня місцевого самоврядування», згідно від рекомендації від управління освіти Первомайської міської ради в закладі ЗОШ № 1 І – ІІІ ступенів проведені такі заходи до Дня самоврядування: класоводи 5 - 6 А , 9 Б, 8Б класів організували інформаційні години, хвилинки, на яких знайомили дітей з самоврядуванням та його значенням. Зазначили, що система місцевого самоврядування повинна відповідати потребам суверенної цілісної держави. І День місцевого самоврядування міг би стати справжнім орієнтиром, правовою основою в процесі перебудови сучасної моделі місцевого самоврядування в Україні.

   6 Б - 7 А класи разом з класними керівниками підготували та провели години спілкування. Діти активно працювали, створювали презентації, дискутували на різні питання стосовно самоврядування в школі та в місцевих радах.

   Круглий стіл провели на тему: «Якості притаманні лідеру» - учні 9 А класу з класним керівником Свистуновою В.М. Захід був урізноманітнений різними формами роботи:

  • Анкетування «Риси особистості, які визначають ділового лідера»;
  • Гра – розминка «Оплески»;
  • Вправа «Я пишаюсь…» та багато іншого.

   Діти отримали багато цікавого та корисного, що можливо знадобиться у їхньому житті.

   Класоводи 10, 11 класів організували з учнями інформаційні години на теми: «Місцеве самоврядування в Україні», та «Концепція реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні».

   Такі просвітницькі заходи корисно проводити в закладах освіти для самоорганізації та самовизначенності учнів у суспільстві.

Переглядів: 334 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ