Головна » 2020 » Жовтень » 26 » Безпечний Інтернет
10:23
Безпечний Інтернет

За даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу, діти в період карантину стали проводити на 80 % більше часу онлайн, разом з цим підвищились звернення щодо випадків булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, а сексуальна експуатація дітей в інтернеті збільшилась вдвічі.

В україні такі випадки також почастішали. З метою реагування на подібні випадки, Урядом була створена цілодобова безкоштовна державна консультаційна лінія за номером 1545 щодо безпеки дітей в Інтернеті, на яку  можуть  звертатися діти, батьки та спеціалісти, що працюють із дітьти.

В механізмах захисту дітей від сексуальних ризиків в Інтернеті також надзвичайно важливим є превентивний аспект. З цією метою протягом жовтня в Первомайській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 для учнів 5-9 класів було проведено ряд заходів.

Зокрема для учнів 5А класу було проведено урок на тему: «#Не_ведусь: я знаю, як спілкуватись в Інтернеті». Метою уроку було сформувати в учнів навички безпечного спілкування та безпечної поведінки в Інтернеті.

Переглядів: 141 | Додав: jenyadidik35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
  • Професійне портфоліо
  • Інноваційна математика
  • http://mozgunoff.at.ua/
Контакти
ПЕРВОМАЙСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА
І-ІІІ СТУПЕНІВ №1

55213 Миколаївська область
м. Первомайськ вул. Л.Шмідта,25



(05161) 4-23-73 pervoschool1@gmail.com pervoschool@bk.ru
МИ НА КАРТІ